100 % SĖKMĖS | PINIGU GRAZINIMO GARANTIJA | EXPRESS PRISTATYMAS

Kaip ilgainiui išlaikyti savo sodą be kurmių?

Jei esate aistringas sodininkas, nieko nėra labiau apmaudu, kaip aptikti šviežių purvo kauburėlių savo vejoje – apgamų požymį. Šios mažos požeminės būtybės gali padaryti didelę žalą jūsų sodui, kasdamos tunelius ir išrausdamos augalus. Tačiau nesijaudinkite, yra veiksmingų ilgalaikių kontrolės priemonių, kad jūsų sodas nebūtų kurmių. Štai keletas praktinių patarimų, kaip sulaikyti šiuos nepageidaujamus žmones:

Kad jūsų sodas ilgą laiką būtų be apgamų, gali būti taikomos kelios kontrolės priemonės. Pirma, būtina pagerinti dirvožemio drenažą. Kurmius vilioja drėgna, puri dirva, nes taip lengviau kasti tunelius. Naudodami kompostą, smėlį ar kitas panašias medžiagas, kad pagerintumėte drenažą, galite padaryti savo sodą mažiau patrauklų šioms mažoms būtybėms.

Antra, natūralių repelentų naudojimas taip pat gali būti veiksmingas. Tam tikri augalai, tokie kaip karūnos, narcizai ar martagon lelija, skleidžia kvapus, kurių nekenčia kurmiai. Pasodinę šiuos natūralius repelentus aplink savo sodą, galite atgrasyti kurmius nuo apsigyvenimo.

Trečia, požeminių užtvarų įrengimas yra dar viena priemonė, kurią reikia apsvarstyti. Požeminės užtvaros, tokios kaip metalinis tinklelis ar plastiko lakštai, gali užkirsti kelią kurmiams patekti į jūsų sodą, užkimšdami jų tunelius.

Ketvirta, natūralių kurmių plėšrūnų skatinimas gali būti naudingas. Gyvūnai, tokie kaip gyvatės, lapės, pelėdos ir vanagai, gali padėti sumažinti jų populiaciją. Veiksmingas būdas gali būti skatinti šių plėšrūnų buvimą savo sode, suteikiant jiems pastogę ir vengiant naudoti aplinkai kenksmingas chemines medžiagas.

Penkta, kurmių spąstų naudojimas gali būti veiksmingas kontrolės būdas. Šios spąstai leidžia humaniškai sugauti ir pašalinti kurmius. Būtinai reguliariai tikrinkite spąstus ir paleiskite sugautus kurmius saugioje vietoje, toliau nuo savo sodo.

Gydymo "Stop Mole" naudojimas

Stop Mole“ procedūra suteikia greitą ir veiksmingą sprendimą nuo apgamų. Tiesą sakant, šis produktas pašalina apgamus vos per 5 minutes po nurijimo. Dėl itin patrauklios pastos formos jos naudojimas yra ypač efektyvus, pritraukiantis apgamus, nesukeldamas pasipiktinimo skoniais. Be to, apgamai nuodai lieka neaptinkami, taip užtikrinamas jų efektyvumas.

Kalbant apie ekonomiškumą, gydymas „Stop Mole“ siūlo puikų kainos ir kokybės santykį. Turint vos 500 jaukų, galima pašalinti iki 500 apgamų, todėl tai yra ekonomiškas sprendimas kovojant su šiais kenkėjais. Be to, garantuojamas saugumas tiek naudotojui, tiek gydymo vietos gyventojams.

Gydymo "Stop Mole" poveikis taip pat yra ilgalaikis, užtikrinantis ilgalaikį poveikį 12 mėnesių po jo panaudojimo. Be to, dėl savo universalumo jis yra tinkamas pasirinkimas įvairių tipų besikasantiems žinduoliams, tokiems kaip kurmiai, kiaunės, barsukai, lauko pelės, pelėnai ir daugelis kitų.

Galiausiai dėl savo naudojimo paprastumo jis yra praktiškas įrankis kovojant su apgamais. Tiesiog užtepkite pastą tiesiai ant apgamų skylių, kad gautumėte maksimalų jos efektyvumą.

Galiausiai, reguliari sodo priežiūra yra svarbi prevencinė priemonė. Jei gerai prižiūrėtumėte veją, kurioje nebūtų organinių šiukšlių, jūsų sodas gali tapti mažiau patrauklus kurmiams. Įsitikinkite, kad jūsų sodas yra švarus ir gerai prižiūrimas, kad sumažintumėte užsikrėtimo riziką ilgalaikėje perspektyvoje. Sujungę šias skirtingas kontrolės priemones, galite išlaikyti savo sodą be apgamų ir visiškai mėgautis lauko erdve.

Naudodami šias įvairias kontrolės strategijas kartu, galite užtikrinti savo sodo ilgaamžiškumą be kurmių. Svarbu pabrėžti, kad iniciatyvus ir nuoseklus požiūris yra itin svarbus norint pasiekti efektyviausių rezultatų. Parodžius kantrybę ir ryžtą, visus metus galėsite džiaugtis vešliu, bekurmiu sodu.