100 % SĖKMĖS | PINIGU GRAZINIMO GARANTIJA | EXPRESS PRISTATYMAS

Kokius skirtingus apgamų tipus gali gydyti Stop Mole gydymas?

Kurmiai, gebantys kasti požeminius tunelius, greitai gali tapti gerai prižiūrimų sodų ir vejų savininkų nusivylimo priežastimi. Tačiau ne visi apgamai yra vienodi, todėl norint pasirinkti tinkamą gydymą, būtina suprasti skirtingas apgamų rūšis. Laimei, „Stop Mole gydymas“ yra veiksmingas kelių tipų apgamų sprendimas. Išsiaiškinkime kartu skirtingas veisles ir kaip „Stop Mole“ gali su jomis elgtis.

1. Europinis kurmis (Talpa europaea):

Europinis kurmis labiausiai paplitęs Europoje, tačiau jo galima aptikti ir kitose pasaulio šalyse. Iš juodo kailio ir galingų, kasti pritaikytų rankų atpažįstamas europinis kurmis gali padaryti nemenką žalą sodams ir vejoms, kasdamas tunelius ieškodamas maisto.

2. Plaukuotasis apgamas (Parascalops breweri):

Šiaurės Amerikoje kilęs gauruotasis apgamas atpažįstamas iš plaukais apaugusios uodegos. Nors ir rečiau nei europinis kurmis, bet kasdamas tunelių tinklus, gali padaryti ir nemažą žalą želdynams.

3. Žvaigždėsnukis apgamas (Condylura cristata):

Žvaigždėsnukis apgamas yra unikali rūšis, kurią galima atpažinti iš keistos žvaigždės formos nosies, padengtos jautriais čiuptuvais. Ši rūšis, daugiausia aptinkama Šiaurės Amerikoje, taip pat gali sukelti problemų soduose ir žolėtose vietose.

4. Ilgauodegis kurmis (Scapanus spp.):

Šiaurės Amerikoje aptinkamas ilgauodegis kurmis išsiskiria žymiai ilgesne nei kitų kurmių rūšių uodega. Jis kasa sudėtingus tunelius ir gali būti sunkiai kontroliuojamas be veiksmingo gydymo.

Kaip gali padėti gydymas Stop Mole?

Stop Mole gydymas yra specialiai sukurtas taip, kad būtų nukreiptas į apgamus ir veiksmingai juos atbaidytų. Naudodamas saugias, patikrintas veikliąsias medžiagas, „Stop Mole“ gali padėti atgrasyti kurmius nuo tuneliavimo soduose ir vejose, nesvarbu, su kokia veisle susiduriate. Reguliariai taikydami šį gydymą taip, kaip nurodyta, galite apsaugoti savo lauko erdvę nuo apgamų pažeidimų ir išlaikyti savo aplinkos sveikatą.

Stop Mole: geriausias ginklas prieš kurmius

Jei pavargote matyti, kaip jūsų sodas niokojamas kurmių, pats laikas imtis veiksmų su Stop Mole – greičiausia ir veiksmingiausia priemonė nuo kurmių rinkoje. Sukurtas taip, kad pašalintų apgamus per rekordiškai trumpą laiką, „Stop Mole“ siūlo galingą ir saugų sprendimą jūsų lauko erdvei atkurti.

Su Stop Mole kova su apgamais tampa efektyvesnė nei bet kada anksčiau, todėl galima atsisveikinti su bemiegėmis naktimis, praleistomis ieškant sprendimų. Vos per 5 minutes po to, kai kurmiai praryja produktą, jie pašalinami, o tai nutraukia jų nenutrūkstamą kasimo veiklą.

Itin patraukli „Stop Mole“ pasta užtikrina, kad apgamus nenumaldomai trauks gydymas, o tai pašalina susirūpinimą dėl jų reakcijos. Skirtingai nuo kitų gydymo būdų, „Stop Mole“ sukurtas taip, kad apgamai jo neaptiktų, todėl pašalinama bet kokia skonio baimė ir užtikrinama didesnė masalo nurijimo tikimybė.

Vienoje pakuotėje yra 500 masalų, „Stop Mole“ siūlo neprilygstamą ekonominį efektyvumą, leidžiantį pašalinti iki 500 apgamų naudojant vieną gydymo dėžutę. Dėl to tai yra ekonomiškas sprendimas apsaugoti savo sodą nuo kurmių niokojimu.

„Stop Mole“ ne tik užtikrina efektyvumą nuo apgamų, bet ir yra saugus jums, jūsų šeimai ir jūsų augintiniams, suteikiant jums visišką ramybę jį naudojant. Be to, jo ilgalaikis poveikis ištisus 12 mėnesių garantuoja ilgalaikę apsaugą nuo kurmių įsiskverbimo į jūsų sodą.

Stop Mole yra ne tik veiksmingas nuo kurmių, bet ir tinka įvairiems besikasantiems žinduoliams, įskaitant kiaunes, barsukus, lauko peles, pelėnus, užtikrinant visišką jūsų lauko erdvės apsaugą.

Jo taikymas yra paprastas ir prieinamas visiems. Tiesiog užtepkite jį tiesiai ant apgamų skylių, kad būtų galima nedelsiant veikti, nereikalaujant specialios įrangos ar išankstinių žinių.

Neleiskite kurmiams sugadinti jūsų sodo. Su Stop Mole susigrąžinkite kontrolę ir mėgaukitės ramia ir išsaugota lauko erdve.