100 % SĖKMĖS | PINIGU GRAZINIMO GARANTIJA | EXPRESS PRISTATYMAS

Kodėl kurmiai lankosi jūsų sode?

Jūs praleidote valandas su meile tvarkydami savo sodą, sodindami gėles, daržoves ir krūmus, tačiau neseniai pastebėjote, kad jūsų pievelėje paslaptingai atsiranda purvo kauburėliai. Už šių piliakalnių kaltas gali būti kurmis. Tačiau kodėl šios požeminės būtybės parenkamos būtent jūsų sodui? Šiame straipsnyje išsiaiškinsime, kodėl kurmiai gali traukti į jūsų lauko erdvę.

Kurmiai, oportunistiniai sutvėrimai, mintantys daugiausia dirvoje esančiais sliekais, vabzdžiais ir lervomis, traukia į sodus, kuriuose gausu maisto. Taigi, jei jūsų sodas yra turtingas maistinių medžiagų ir pritraukia daug įvairių vabzdžių, tai gali būti nenumaldomas kvietimas šiems gyvūnams apsigyventi.

Kurmiai mieliau kasti sudėtingus tunelius minkštoje, drėgnoje dirvoje, nes tai leidžia jiems efektyviau judėti ieškant maisto. Todėl, jei jūsų sode yra gerai nusausintas purus dirvožemis, jis gali būti ideali buveinė kurmiams, todėl jiems būtų lengviau įsikurti.

Teritorijose, kur natūralūs kurmių plėšrūnai, tokie kaip lapės, žebenkštis ar plėšrieji paukščiai, yra reti, šie gyvūnai gali klestėti be baimės. Jei jūsų sodas yra gana saugi aplinka šiems mažiems padarams, jie gali būti labiau linkę tai investuoti.

Kurmiai kasa sudėtingus tunelius, kad apsisaugotų nuo atšiaurių oro sąlygų, tokių kaip stiprus lietus ir ekstremalios temperatūros. Taigi, jei jūsų sode yra tanki žemės danga arba netrikdomo dirvožemio plotai, kuriuose gali pasislėpti kurmiai, juos gali patraukti ši papildoma apsauga nuo išorinių veiksnių.

Galiausiai kurmius gali pritraukti sodai, kuriuose yra palankios sąlygos veistis, pavyzdžiui, maistinių medžiagų turtingas dirvožemis ir gana rami aplinka. Jei jūsų sodas atitiks šiuos kriterijus, jis gali tapti patrauklia kurmių auginimo vieta.

Optimalus gydymas apgamams naikinti

Gydymas „Stop Mole“ yra geriausias sprendimas veiksmingai pašalinti kurmius, kurie įsiveržia į jūsų sodą. Įsivaizduokite, kad išlaisvinsite savo lauko erdvę nuo šių kenkėjų vos per 5 minutes po produkto suleidimo. Sukurta specialiai apgamams pritraukti, nesukeldama priešiškumo skoniui, ši itin patraukli pasta paslepia nuodus, todėl šie požeminiai padarai jų negali aptikti.

Be neabejotino veiksmingumo, šis gydymas turi didelį ekonominį pranašumą. Turėdami vos 500 masalų galite atsikratyti iki 500 apgamų, todėl tai yra labai ekonomiškas pasirinkimas norint apsaugoti savo sodą nuo šių gyvūnų daromo niokojimo.

„Stop Mole gydymas“ taip pat garantuoja saugumą ir ramybę. Jis ne tik visiškai saugus jums, jūsų šeimai ir kitiems jūsų sodo gyventojams, bet ir ilgai veikiantis užtikrina ilgalaikę apsaugą 12 mėnesių.

Šis universalus gydymas yra ne tik veiksmingas nuo kurmių, bet ir tinkamas naikinti kiaunes, barsukus, lauko peles, pelėnus ir kitus besikasančius žinduolius, galinčius pakenkti jūsų lauko erdvei.

Jo naudojimas yra nerimą keliantis paprastas: norint pasiekti maksimalų efektyvumą, tereikia jį tepti tiesiai ant apgamų galerijų. Su „Stop Mole“ procedūra atsisveikinkite su kurmiais ir mėgaukitės savo sodu be jokių trikdžių.

Apibendrinant, jei jums įdomu, kodėl kurmiai naujaisiais namais pasirinko būtent jūsų sodą, tikėtina, kad prie šio sprendimo prisidėjo keli veiksniai. Nesvarbu, ar dėl gausaus maisto, dėl minkštos dirvos, dėl plėšrūnų trūkumo, dėl apsaugos nuo blogo oro ar dėl palankių sąlygų veistis, jūsų sodas gali aprūpinti kurmius viskuo, ko reikia jų klestėjimui. Jei norite atgrasyti kurmius nuo apsigyvenimo, galite apsvarstyti humaniškus ir aplinką tausojančius atgrasymo būdus, pavyzdžiui, pasodinti tam tikrus atbaidančius augalus ar įrengti požemines užtvaras. Galiausiai, norint sukurti darnią aplinką visoms jame gyvenančioms būtybėms, būtina rasti pusiausvyrą tarp sodo išsaugojimo ir pagarbos laukinei gamtai.