100 % SĖKMĖS | PINIGU GRAZINIMO GARANTIJA | EXPRESS PRISTATYMAS

Kodėl kurmiai savo sodą renkasi savo gyvenamąja vieta?

Kurmiai, šios mažos požeminės būtybės, kasančios sudėtingas galerijas po mūsų kojomis, mūsų soduose dažnai laikomi kenkėjais. Bet kodėl būtent jūsų sodą jie pasirenka savo gyvenamąja vieta? Pabandykime įminti šią pogrindžio paslaptį.

Kurmiai – požeminiai gyventojai, kurie kruopščiai renkasi savo gyvenamąją vietą, dažnai renkasi konkrečius sodus. Pirmasis kriterijus, turintis įtakos šiam pasirinkimui, yra dirvožemio tipas. Iš tiesų, kurmius vilioja purios dirvos, kuriose gausu sliekų, kurie yra pagrindinis jų maisto šaltinis. Todėl sodas su drėgnu, puriu dirvožemiu labiau linkęs juos pritraukti, sukurdamas jiems įsikurti palankią aplinką.

Be dirvožemio kokybės, kurmių atrankos procese lemiamą vaidmenį atlieka ir maisto gausa. Kadangi jie minta daugiausia sliekais, gerai prižiūrimi sodai, kuriuose gausu požeminės gyvybės, yra gausus maisto šaltinis šiems mažiesiems urveliams ir taip vilioja juos ten jaustis.

Be to, apgamai renkasi ramią, netrikdomą aplinką. Taigi santykinai ramus sodas, kuriame nėra per daug žmonių ar gyvūnų veiklos, yra ideali prieglobstis šiems diskretiškiems sutvėrimams, kur jie gali gyventi ir daugintis visiškoje ramybėje.

Apsauga nuo plėšrūnų taip pat yra lemiamas veiksnys renkantis kurmių gyvenimo vietą. Jie yra pažeidžiami plėšrūnų, pavyzdžiui, šunų, kačių ir plėšriųjų paukščių, išpuolių. Todėl sodai, siūlantys natūralias prieglaudas, pavyzdžiui, tankius krūmus ar lapų krūvas, suteikia kurmiams papildomą apsaugą nuo natūralių priešų ir taip skatina jų buvimą šioje aplinkoje.

Galiausiai, oro sąlygos taip pat turi įtakos kurmių veiklai. Jie aktyvesni drėgnu, lietingu oru, nes lengviau iškasti dirvą ir į paviršių iškyla sliekai. Taigi vietovėse, kuriose dažnai lyja, soduose kurmiai dažniau aptinkami.

Geriausias sprendimas pašalinti kurmius iš savo sodo

Stop Mole“ – tai neprilygstamas sprendimas išnaikinti kurmius, kurie įsiveržia į jūsų sodą. Dėl šio produkto efektyvumo šie kenkėjai išnyksta per rekordiškai trumpą laiką – vos 5 minutes po jų suvartojimo. Jo speciali formulė, nenugalima pasta apgamams, užtikrina maksimalų patrauklumą, nesukeldama nė menkiausio skonio atstūmimo. Be to, jo nuodai sukurti taip, kad šie smulkūs žinduoliai jų visiškai nepastebėtų, užtikrinant greitą ir veiksmingą pašalinimą.

Kalbant apie ekonomiškumą, „Stop Mole“ siūlo puikų kainos ir kokybės santykį. 500 jaukų pakuotė gali pašalinti iki 500 apgamų, o tai yra ekonomiškas sprendimas kovai su šiuo užkrėtimu. Be to, užtikrinamas naudotojų ir kitų vietos gyventojų saugumas, nes gaminys yra visiškai saugus, kai naudojamas pagal nurodymus.

Jo ilgalaikis veikimas yra dar vienas svarbus privalumas. Užtepus „Stop Mole“ veikia 12 mėnesių, užtikrinant ilgalaikę apsaugą nuo kurmių ir kitų besikasančių žinduolių, tokių kaip kiaunės, barsukai, lauko pelės ir pelėnai.

Galiausiai dėl savo naudojimo paprastumo jis yra praktiškas pasirinkimas visiems sodininkams. Tiesiog užtepkite jį tiesiai ant apgamų skylių, kad gautumėte maksimalų jo efektyvumą. Su "Stop Mole" galite pagaliau atsisveikinti su kurmiais ir rasti sveiką ir išsaugotą sodą.

Apibendrinant galima pasakyti, kad keli veiksniai gali paaiškinti, kodėl kurmiai pasirenka jūsų sodą savo gyvenamąja vieta. Jei norite išvengti jų buvimo, galite pabandyti padaryti savo sodą mažiau patrauklų sumažindami dirvožemio drėgmę, pašalindami maisto šaltinius ir padarydami aplinką mažiau palankią kurti požemines galerijas. Tačiau taip pat svarbu atsiminti, kad kurmiai atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį ekosistemoje, aeruodami dirvožemį ir kontroliuodami sliekų populiaciją.